Beschikbaarheid

Bekijk hier de beschikbaarheid van B&B "Oan d'n Kikkerdijk". Klik onder 'start datum' op 'check-in' om een kalender overzicht te zien. Staat jouw gewenste datum ertussen? Dan verwelkomen we je binnenkort!

Heb je vragen, of hulp nodig met boeken, neem dan gerust contact met ons op.

Losse nachten

Vanaf 90,00 per nacht.

Iedere dag vers ontbijt Volwassenen (+17,50)

Het is niet voor niets een Bed & Breakfast, dus neem dan ook dat Breakfast! Kies hier voor hoeveel personen je tijdens je hele verblijf ontbijt wilt ontvangen.

Niet beschikbaar tussen:
30 april t/m 7 mei.
29 juli t/m 12 augustus.

Iedere dag vers ontbijt Kinderen (+10,00)

Luxe borrelplank (+9,95)

Begin je vakantie goed en kies voor de luxe Borrelplank bij aankomst en geef hieronder aan voor hoeveel personen je deze wilt.

Diner in het huisje (+15,00)

Een avondje rust met een kant en klaar diner in het huisje. We zorgen ervoor dat er een ovenschotel voor je klaar staat die je kunt opwarmen wanneer je wilt. Natuurlijk zit hier ook een huisgemaakt dessert bij!
Niet beschikbaar tussen:
30 april t/m 7 mei.
29 juli t/m 12 augustus.

Extra luxe

Wil je extra lang genieten van je verblijf? Met de lazy checkout kun je je nog een keer lekker omdraaien en nog langer genieten van het vrijstaande huisje en de mooie omgeving!

Categorie:

Beschrijving

Boek eenvoudig losse nachten, kies de datum van aankomst, de dag van vertrek en het aantal personen. Kijk ook eens naar onze vele extra opties, zoals lazy checkout of de luxe borrelplank
Wil je boeken tussen 28 april t/m 5 mei of vrijdag 28 juli t/m vrijdag 11 augustus, kijk dan bij onze hele week of midweek

Aankomst/vertrek

  • Incheck tijd 15:00
  • Uitcheck tijd 11:00